Onsdag
Hittade ett recept på en träningsblogg som jag tänkte testa idag. Ingen kyckling idag alltså..
Fläskfilé
Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Krydda fläskfilén med salt och peppar runt om och lägg på ugnsplåt och låt tillagas i 20-30 min (skiljer sig en del beroende på ugnen). Skär sedan i köttet för att se om det är genomstekt, sätt ev. in ytterligare en liten stund. Under tiden fläskfilén är i ugnen kan ni göra iordning såsen, ca 5 dl milda och 1 buljongtärning per 200g kantareller. Ner med allt i en kastrull och låt puttra på medelvärme en liten stund, mer behövs inte. Detta går bra ihop med t.ex potatis eller ris.
***
Rygg ikväll och idag ser marklyften ut enligt följande:
1x5 80
1x5 85
1x5 90
1x5 95
1x5 100
Ikväll eller imorgon kommer det upp film på kvällens chins..
***
Fläskfilé med kantarellsås
Fläskfilé
Milda mat 4%
Kantareller
Svampbuljong (ev. grönsaksbuljong)
Salt
Peppar
Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Krydda fläskfilén med salt och peppar runt om och lägg på ugnsplåt och låt tillagas i 20-30 min (skiljer sig en del beroende på ugnen). Skär sedan i köttet för att se om det är genomstekt, sätt ev. in ytterligare en liten stund. Under tiden fläskfilén är i ugnen kan ni göra iordning såsen, ca 5 dl milda och 1 buljongtärning per 200g kantareller. Ner med allt i en kastrull och låt puttra på medelvärme en liten stund, mer behövs inte. Detta går bra ihop med t.ex potatis eller ris.
***
Rygg ikväll och idag ser marklyften ut enligt följande:
1x5 80
1x5 85
1x5 90
1x5 95
1x5 100
Ikväll eller imorgon kommer det upp film på kvällens chins..
***
Kommentarer
Trackback